The fifth day started with a patient suffering from coronary artery disease and need coronary artery bypass surgery, The plan of surgery was completed and Nicoline Wesseling present the case in front of the Dutch Heart Team and the plan of treatment before the surgery.

De vijfde dag begon met een patiënt met een kransslagaderziekte die een bypassoperatie van de kransslagader nodig had. Het operatieplan was voltooid en Nicoline Wesseling presenteerde de casus voor het Dutch Heart Team en het behandelplan vóór de operatie.

Nicoline Wesseling presenting the case in front of the Dutch Heart Team before surgery
Nicoline Wesseling presenting the case in front of the Dutch Heart Team before surgery.

Dr. Ghada Shahin the main surgeon reassures the patient before surgery and explains the steps of the operation and reassures him.

Dr. Ghada Shahin de hoofdchirurg stelt de patiënt gerust vóór de operatie en legt de stappen van de operatie uit en stelt hem gerust

 Dr. Ghada Shahin talking with the patient before the surgery
Dr. Ghada Shahin talking with the patient before the surgery.

Charles Rutten and Jenny Huzen consultant of cardiac anesthesia and his assistant Prepare the patient before the surgery, In the Pre-operative examination, the anesthesiologist and the nurse performed preliminary examinations on patients who require surgery, they insert invasive arterial line, ECG Monitoring, anesthetized the patient, intubate him, and insert central venous line.

Charles Rutten en Jenny Huzen consultant voor cardiale anesthesie en zijn assistent Bereid de patiënt voor op de operatie. In het pre-operatieve onderzoek hebben de anesthesist en de verpleegkundige voorlopige onderzoeken uitgevoerd bij patiënten die een operatie nodig hebben, ze voegen invasieve arteriële lijn in, ECG-monitoring, verdoofd de patiënt, intuberen hem en voer de centrale veneuze lijn in.

Charles Rutten and Jenny Huzen

The Department of Anesthesia and Intensive Care has purchased a new device to make Echocardiography and TEE, the device is a new addition and value for open-heart operations to conduct TEE during surgery.

De afdeling Anesthesie en Intensieve Zorg heeft een nieuw apparaat gekocht om echocardiografie en TEE te maken, het apparaat is een nieuwe toevoeging en waarde voor openhartoperaties om TEE tijdens chirurgie uit te voeren

Dr. Marleen Veldhorst teaches Dr. Ahmed Fathy anesthesiologist consultant at Qena University Hospital the fundamentals of transesophageal Echocardiography during open-heart surgery.

Dr. Marleen Veldhorst leert dr. Ahmed Fathy anesthesioloogconsulent bij het Qena University Hospital de basisprincipes van transesofageale echocardiografie tijdens openhartchirurgie.

Roelien Kok and Cees Maas did their best on cardiopulmonary bypass, They also very generously gifted the Qena University Hospital with cannulas and special connections to the cardiopulmonary bypass machine.

Roelien Kok en Cees Maas hebben hun best gedaan op de cardiopulmonale bypass. Ze hebben het Qena University Hospital ook royaal geschonken met canules en speciale verbindingen met de cardiopulmonale bypass-machine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here